TESTIMONIALS

// Adriaan Bos: www.adriaanbos.nlwww.advocaatvandewaarheid.nl

  • Ik ben blij dat ik destijds mijn intuïtie heb gevolgd, de klik tijdens ons eerste telefoongesprek! Dank voor al je support, waardoor mijn manuscript zeer aan sfeer en inhoud heeft gewonnen!

// Karin (Italië):

  • Wow, meiden! Ben ik even blij dat ik jullie tegen het virtuele lijf gelopen ben! Ik ben blij verrast door jullie visie en de manier waarop jullie hem brengen. Het is niet de eerste keer dat ik werk laat beoordelen. Omdat ik al geruime tijd in Rome woon en dus geen schrijfcursussen in mijn moedertaal kan doen (behalve online, maar wil ik niet) zag ik deze beoordelingen als een soort privé-cursus. Dit om aan te duiden dat jullie niet de eerste zijn en ik redelijk wat vergelijkings-materiaal heb. Jullie leveren een gedegen werkstukje af, voor een alleszins redelijke prijs. Wat ik zo fijn vind is dat het allemaal zo opbouwend is. Dus echt met het streven naar verbetering in een positieve toon. Een verademing! De aanwijzingen in tracks zijn zeer zinvol, in de andere opmerkingen kunnen wij ons ook, op een kleine uitzondering na, helemaal vinden. Jullie streven om een echt goede beoordeling af te leveren uit zich ook in de bereidwilligheid om nog even te skypen. Is niet nodig, maar wel alleszeggend dat het van jullie kant mogelijk is.

// Karin Vrielink:

  • Helemaal goed! Ik heb je brief bij de beoordeling gelezen en ben heel blij met je reactie. Ook met alle suggesties, daar zal ik dit weekend mee aan de slag gaan en mijn vragen voor maandag verzamelen. Zo’n woordenlijst is een briljant idee! Heerlijk gevoel om het weer een slag beter te gaan maken.

// Jellie Bouma:

  • Heel hartelijk dank voor de uitvoerige reactie. Handvatten waar ik zeker wat aan zal hebben.

// Ellen Bruijs:

  • Hartelijk bedankt voor de beoordeling. Ik ben niet geschrokken. Het viel me mee. Ik was bang dat alles afgekraakt zou worden, maar ik krijg ook lof. Bij de dingen die niet goed beoordeeld worden kan ik me wel iets voorstellen. Misschien ben ik daar juist blij mee, dat het einde anders mag bijvoorbeeld.