WEBDESIGN

Big Bang Express gelooft in de gebundelde kracht van woord en beeld. Woord en beeld gaan vaak hand in hand, ook in onze ontwerpen voor websites, logo’s, visitekaartjes en boekomslagen.

INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN: info@bigbangexpress.com

Big Bang Express werkt in opdracht voor bedrijven en particulieren.

De wens van de klant is ons vertrekpunt naar succes.

PROJECTEN

// CHRISTEL COSIJN – ARTIST
Website: www.christelcosijn.com

NOVEMBER 2018 – Minimalistisch, want het gaat tenslotte om de kunstwerken. Dat was de insteek voor het nieuwe ontwerp van de website van kunstenares Christel Cosijn.

Website_Christel_Cosijn

// BALI BUNGALOWS
Website: www.balibungalows.nl

APRIL 2015 – In 2000 lanceerde Big Bang Express de reiswebsite Balibungalows.nl. Vijf jaar later was het tijd om de site een nieuwe, maar bovenal eigentijdse uitstraling te geven.

www.balibungalows.nl

// AVONDHAVO ARUBA
Website: www.avondhavoaruba.aw

JUNI 2013 – Big Bang Express kreeg de opdracht om een website voor de Avondhavo Aruba te realiseren. De site zou een frisse uitstraling moeten krijgen die de school een eigentijds imago geeft. Op 17 juni werd de site in aanwezigheid van het bestuur officieel gelanceerd.

www.avondhavoaruba.aw

// ARUBA BIRDLIFE CONSERVATION
Website: www.arubabirdlifeconservation.com

JANUARI 2013 – Aruba Birdlife Conservation lanceerde eind januari haar website. De site is een belangrijk communicatiemiddel om mensen bewust te maken van de schoonheid van de Arubaanse natuur. De stichting hoopt politieke leiders te motiveren er zorg voor te dragen dat deze schoonheid bewaard blijft. Big Bang Express heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de totstandkoming van de website.

www.arubabirdlifeconservation.com

// COLEGIO ARUBANO
Website: www.colegioarubano.aw

FEBRUARI 2012 – In samenwerking met internetbedrijf Power Systems realiseerde Big Bang Express een nieuwe schoolwebsite voor Colegio Arubano met een uitstraling die past bij de dynamiek van de school. Eigentijds en eigenwijs.

De nieuwe website van Colegio Arubano is een integraal onderdeel van alle andere communicatieactiviteiten. Dit betekent dat de site als een belangrijk communicatiemiddel wordt beschouwd, waarbij doelen en doelgroepen duidelijk gedefinieerd zijn. Op de vernieuwde schoolwebsite komt deze definiëring van doelen en doelgroepen tot uiting in een heldere indeling van rubrieken en subrubrieken met content die relevant en up-to-date is, zodat elke bezoeker de informatie vindt waarnaar hij op zoek is. De aansprekende vormgeving van de site laat zien waar Colegio Arubano voor staat: een ambitieuze en dynamische school waar leerlingen zich breed kunnen oriënteren en hun talenten kunnen ontdekken en ontplooien.

www.colegioarubano.aw