SCHRIJFCOACHING

Schrijfcoach Christel Cosijn

Schrijven is googelen
Schrijven is ook googelen. Vooral op het gebied van techniek is er van alles te vinden. En als je eenmaal gaat googelen ben je zo een paar uur verder, want er gaat letterlijk een wereld voor je open. Wat zijn we gezegend als schrijvers van deze tijd, dat we gewoon dingen in een fractie van een seconde kunnen opzoeken. In een fractie van een seconde reizen we via Google Earth helemaal naar de andere kant van de wereld. Dat is nog eens wat anders dan de ontdekkingsreizigers van vroeger.

Coaching op maat
Die kwamen daadwerkelijk aan de andere kant van de wereld en ontmoetten de bewoners van dat ene eiland in levenden lijve. We hoeven allang niet meer de wereld over sinds internet bestaat, maar blijkbaar is het wel mensen eigen. Kenmerkend voor het Googletijdperk is dat mensen elkaar weer echt willen ontmoeten; om elkaar in de ogen te kijken; de hand te schudden of elkaars lichaamstaal te decoderen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat er een groeiende behoefte is aan direct contact. Ook in de coachingwereld. En als het even kan contact in ‘real live’. Al is Skype ook zeer zeker een medium waarmee je wat dichter tot elkaar kunt komen. Een beeld zegt immers nog steeds meer dan duizend woorden.

Individuele Schrijfcoaching en/of tropische schrijfvakantie
En als je toch op Google Earth zit, zoom dan eens in op exotische schrijfplekken als Aruba of Bonaire. Gun jezelf een schrijfvakantie; alleen of in groepsverband. Het maakt niet uit of je net begint met schrijven, je derde manuscript wilt aanscherpen of een korte schrijfcursus volgt terwijl je vrienden zijn gaan duiken. Heerlijk al die schrijfaandacht voor jou. Eindelijk, na al die eenzame uren ploeteren in je schrijfbunker nu al die aandacht letterlijk voor jou alleen.

Inspiratie
Natuurlijk kunnen we je, behalve op onze exotische locatie, ook coachen per e-mail of via skype. Maar zie je jezelf al aan het zwembad zitten, of op dat onbewoonde eilandje voor de kust, samen met je persoonlijke schrijfcoach? Om je hoofd leeg te maken ga je schelpen zoeken langs het strand, bezoekt de slavenhutjes, zoutpannen, maakt een zandkasteel of gaat snorkelen in de sprookjesachtige onderwaterwereld van de Caribische zee. Of je gaat tegen zonsondergang een zintuiglijke schrijfoefening doen aan boord van een zeilschip. Fietsen, wandelen, safari, kanoën, duiken, snorkelen, dolfijnen spotten, zwemmen. De eilanden bieden veel meer dan alleen een zonvakantie. Jij bepaalt.

Durf je het schrijfavontuur aan? Wil je een tropische schrijfvakantie voor jezelf, je schrijfgroep of wil je een schrijfvriend(in) verrassen? Een schrijversbungalow voor een groep schrijvers of exclusief voor een groep schrijfcoachen die toe zijn aan wat inspiratie? Een schrijfavontuur op maat.

Contact
Neem vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden en tarieven door een mailtje met je wensen te sturen naar: info@bigbangexpress.com.

Manuscriptbeoordeling
Het is ook mogelijk om een manuscriptbeoordeling aan te vragen. Deze kun je eventueel bespreken tijdens je vakantie. Lees hier meer of download de brochure.

Schrijftips
Tips uit Het geheim van de schrijver van Renate Dorrestein - 1.11 mb