Januari schrijfmaand: terugblik

‘Goeie tips, Christel! Ik wil je bedanken voor de inspirerende opdrachten, bijzonder leerzame tips, maar bovenal de tijd en energie die je in het beoordelen hebt gestopt.’
De januari schrijfmaand, georganiseerd door Schrijvenonline.nl, trok ruim 3000 unieke bezoekers die zich in een maand tijd in conditie wilden schrijven.

Januari schrijfmaand: Schrijvenonline.nl
Er werd druk geschreven en becommentarieerd. Voor de ervaring van enkele deelnemers en deelnemende schrijfcoaches, waaronder Christel Cosijn, surf naar: Januari schrijfmaand: nabeschouwing.

Comments

  1. Door mevrouwOdile Schmidt, Huismoeder. Mijn vliukalen om niet te schrijven kende ik al deels, maar nieuw voor mij was de valkuil van eerst klaar zijn’. Dit is een heel herkenbare valkuil. Gewoon beginnen met schrijven is iets dat ik meestal niet doe. Ik moet eerst vaak een reden hebben zoals een schrijfwedstrijd, Nanowrimo, het idee Overigens deed mij deze cursus aan Nanowrimo denken, maar dan met de luxe van een schrijfcoach die naar je tekst kijkt, inhoudelijk en naar schrijfstijl. Het doet mij denken aan Nanowrimo omdat je dan ook gewoon begint te schrijven en de interne criticus opzij zet, om later bij herlezen je tekst te verbeteren.